کاشت مو به روش BHT یا برداشت مو از بدن (Body Hair Transplant)

در عمل‌های کاشت مو معمولاً از موی سر استفاده می‌شود، با این حال گاهی موی کافی روی سر بیماران وجود ندارد و بانک موی سر آنان برای دستیابی به نتیجه دلخواه کافی نیست. در چنین مواردی می‌توان موی بدن را برای کاشت به کار برد، چون موی بدن از نظر ساختار و کیفیت شباهت بسیاری به موی سر دارد. مو را می‌توان از پا، بازو، شکم، قفسه سینه، پشت بدن، زیربغل یا حتی صورت گرفت.

 

موی بدن برخی بیماران می‌تواند منبع هزاران گرفت یا پیوند باشد و ناحیه‌های اهدا کننده بسیاری را به ویژه برای بیمارانی ایجاد کند که بدنی پرمو دارند. از این ناحیه اهدا کننده وسیع برای پرپشت کردن کلی مو یا پر کردن طاسی وسط سر در عمل‌هایی بهره گرفته می‌شود که در صورت عدم برداشت مو از بدن به دلیل محدودیت بانک موی سر قابل انجام نبود.

 

با این حال روش برداشت مو از بدن یا BHT برای ترمیم کامل موی سر یا ترمیم خط رویش مو کاربرد ندارد. موی بدن به روش FUE (استخراج واحد فولیکولی) جدا می‌شود، بدون این که جای زخم باقی بماند. سپس گرفت‌های مو به همان تکنیک کاشت گرفت‌های موی سر در پوست سر کاشته می‌شود.

 

 

 

چه کسانی مناسب کاشت مو به روش BHT هستند؟

موهای اهدایی معمولاً از قسمت تراشیده سر، برای مثال پشت یا کنار سر، گرفته می‌شود. اما اگر بیمار در این نواحی از سر موی کافی نداشته باشد، بعضی از عمل‌های کاشت مو قابل انجام نخواهد بود. یکی از دلایل نداشتن بانک موی کافی ریزش موی معمول و دلیل دیگر این است که به دلیل کاشت مو در گذشته نمی‌توان دیگر از پوست سر به عنوان ناحیه اهدا کننده استفاده کرد. نتایج کاشت مو با موی اهدایی نامناسب معمولاً رضایت‌بخش نیست، چرا که ریزش مو را فقط در حد جزیی جبران می‌کند. به علاوه جای زخم جلب توجه خواهد کرد.

 

 

 

تفاوت بین کاشت مو به روش BHT-FUE و روش متعارف   FUE

روش برداشت مو از بدن در اصل همان تکنیک استخراج واحد فولیکولی (FUE) یا یک به یک است؛ فقط  ناحیه‌های اهدا کننده از پوست سر به ریش، قفسه سینه، بازو، پا و … گسترش یافته است. روش BHT عموماً در مواردی به کار برده می‌شود که پوست سر دیگر برای استخراج گرفت مناسب نباشد یا موی سر به اندازه کافی پرپشت نباشد.

 

با توجه به این که سر در بسیاری موارد ناحیه اهدا کننده مناسبی نیست، روش FUE تکامل داده شد و روش BHT  ابداع گردید. واحدهای فولیکولی در صورت وجود شرایط فیزیولوژیک به طور مستقیم از نواحی مختلف بدن، مانند سینه، شکم، بازو یا پا، گرفته و در پوست سر کاشته می‌شود.

 

گرفت‌های گرفته شده به روش BHT چرخه رشد متفاوتی دارد، هرچند برای اثبات این موضوع باید پژوهش‌های بیشتری انجام شود. همچنین این گرفت‌ها با گرفت‌های سر از این نظر تفاوت دارد که در اولی یک تار مو و در دومی 1 تا 4 تار مو وجود دارد.


مجید خبرگزار مو ,سر ,موی ,روش ,  ,کاشت ,کاشت مو ,موی سر ,روش bht ,به روش ,اهدا کنندهمنبع

مراحل کاشت مو

هایفوتراپی

جلوگیری از ریزش مو

روش های کاشت ریش

مراقبت بعد از کاشت مو

روش های نوین جوانسازی پوست

کاشت مو تهران

مشخصات

آخرین جستجو ها

عنوان سایت تردمیل اجاره انواع ماشین عروس لوکس تابلوهای ترافیکی بازسازی ساختمان اصولی و حرفه ای خرید اینترنتی لوازم یدکی لودر شارژچت | زندگی چت | زهرا چت ارزان سرا شستشوی نمای ساختمان طراحي و معماري فلات