پاک کردن تاتو

عوارض جانبی استفاده از لیزر

در استفاده از لیزر برای پاک کردن خالکوبی عوارض جانبی کمتری (نسبت به سایر روش‌ها) وجود دارد، ولی به هر حال قبل از هر نوع تصمیم‌گیری بهتر است متوجه عوارض احتمالی آن باشید:

 

پوست در معرض خطر عفونت قرار می‌گیرد و حتی ممکن است زخم شود و این زخم‌ها به طور دائم روی پوست باقی بمانند و یا به طور کامل پاک نشوند.  در صورت محو شدن خالکوبی از روی پوست نیز ممکن است پوست محل خالکوبی شده تغییر رنگ دهد و رنگ آن نسبت به بقیه مناطق کمرنگ‌تر یا تیره شود که به مرور زمان بهبود می‌یابد.  در پاک کردن خالکوبی‌های زیبایی، همچون خالکوبی لب‌ها، خط چشم، ابرو و … نیز ممکن است رنگدانه‌ها به طور کامل محو نشوند و جای خالکوبی به صورت یک سایه روی بدن باقی بماند. امروزه پاک کردن خالکوبی با لیزر، یکی از بهترین و بی‌خطرترین روش‌ها است و استفاده از آنها انقلابی در از بین بردن خالکوبی ایجاد کرده است، ولی از آنجا که در خالکوبی از رنگ‌های متعدد استفاده می‌شود و رنگدانه‌ها نیز در عمق پوست نفوذ می‌کنند، برای تخریب آنها به جلسات متعدد و طول موج‌های متفاوت نیاز است.  در حدود نیمی از بیماران تحت درمان با لیزر، معمولا تغییرات گذرای رنگدانه‌های طبیعی پوست در مدت شش الی دوازده ماه برطرف می‌شود و به ندرت ممکن است این اثر دائمی باشد.  مطالعات انجام شده بر روی رنگدانه‌های تاتو نشان می‌دهد برخی از رنگدانه‌ها که حاوی اکسید آهن و بادی اکسید تیتانیوم هستند، با انجام لیزر تغییر رنگ می‌دهند؛ بنابراین برای درمان این نوع خالکوبی‌ها به جلسات درمانی بیشتری نیاز است. مثلا رنگ‌های قرمز، سفید به قهوه‌ای روشن تغییر می‌یابند و یا حتی برخی از رنگ‌ها به سبز و آبی تبدیل شده و رنگ سیاه به خاکستری مبدل می‌گردد.  در برخی موارد نیز واکنش‌های آلرژیکی گزارش می‌شوند، به خصوص در مواردی که جوهر خالکوبی حاوی سولفید جیوه بوده باشد. واکنش‌ها به شکل قرمزی، خارش و التهاب بروز می‌کنند. برای جلوگیری از واکنش‌های احتمالی، اغلب آنتی‌هیستامین‌های خوراکی و نستروئیدهای ضد التهاب تجویز و به بیمار توصیه می‌شود حتماً از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کند.  برخی از رنگدانه‌های تاتو حاوی موادی هستند که اگر در معرض نور قرار بگیرند، به مواد شیمیایی سمی تجزیه می‌شوند؛ بنابراین سلامت لیزر تا حد زیادی به نوع رنگدانه‌ها و جوهر خالکوبی بستگی دارد.

 

موارد منع استفاده از تاتو

صلیب سرخ امریکا، اهدای عضو و خون کسانی که خالکوبی کرده‌اند را حداقل تا یک سال پس از تاتو ممنوع کرده است. استفاده از رنگدانه‌های تاتو در ن باردار موجب نقص مادرزادی در نوزادان و سرطان‌ در مادران می‌شود. آکادمی پوست امریکا به طور بالقوه جوهر خالکوبی را مضر و غیر استاندارد می‌شناسد و از آنجا که هیچ یک از تولیدکنندگان این جوهرها مم به فاش کردن مواد و رنگدانه‌های جوهرها نیستند و آنها را اسرار تجاری خود می‌دانند، به طور کامل مطمئن نیستیم استفاده از این جوهرها چه عوارض جانبی دیگری به همراه دارد. رنگدانه‌های کارخانه‌ای ممکن است از گیاهان، پلاستیک، اکسیدهای آهن و نمک‌های فی تهیه شده باشند و جوهرهای دست ساز خانگی را معمولاً از خاک، دوده، گیاهان، جوهر قلم و مواد ناشناخته تهیه می‌کنند. برخی از موادی که عموماً در جوهر خالکوبی وجود دارند، عبارتند از: فات سنگین، آلومینیوم، باریم، کادمیوم، کروم، کبالت، مس، آهن، سرب، نیکل، تیتانیوم، اکسیدهای فی، مواد شیمیایی آلی، مشتقات کربن، آرسنیک، کلسیم، لیتیم، فسفر، سلنیوم، سیلیس، گوگرد، دی‌اکسید و مواد شیمیایی AZO.

 


مجید خبرگزار خالکوبی ,  ,استفاده ,پوست ,تاتو ,رنگدانه‌های ,استفاده از ,پاک کردن ,ممکن است ,به طور ,برخی ازمنبع

مراحل کاشت مو

هایفوتراپی

جلوگیری از ریزش مو

روش های کاشت ریش

مراقبت بعد از کاشت مو

روش های نوین جوانسازی پوست

کاشت مو تهران

مشخصات

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی ای آهن ! اکانت رایگان ! بهترین سایت گیردادنی مجله دلتا مستر فان مرجع نمونه پروژه و فایل برترین وبلاگ خبری فیلم و سریال chortkeh